Reparatie van horloges en sieraden in Hilversum

Voor reparaties en onderhoud bent u aan het juiste adres. Wij werken samen met een uitmuntende goudsmid en horlogemaker. U ontvangt vooraf netjes een prijsopgaaf, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgaaf, bent u verzekerd van een goede reparatie! Wanneer u toch niet akkoord gaat met de prijsopgaaf, komt uw eigendom in dezelfde staat weer retour, zoals u het heeft achtergelaten.

Horloge batterij vervangen

Ook voor het vervangen van een batterijtje draaien wij onze hand niet om. Kom daarom gerust langs in onze juwelierszaak in Hilversum en in de meeste gevallen helpen wij u ter plekke. Wilt u uw horloge waterdicht houden na het vervangen van de batterij, dan sturen wij het op naar de horlogemaker. In dat geval duurt het maximaal een week.

Horloge laten inkorten

Als u bij ons een horloge koopt, dan korten wij deze zo nodig gelijk kosteloos in. Zo bent u verzekerd van een perfect passend exemplaar. Wanneer uw horloge elders vandaan komt, dan korten we dit horloge ook graag voor u in. In dat geval rekenen wij hiervoor €10,-. In de meeste gevallen kunnen wij dit direct voor u doen!

Eerst informeren?

Heeft u vragen over uw horloge of sieraad? Loop gerust even binnen bij onze Trendwatcher winkel in Hilversum. Contact opnemen kan ook via de contact pagina