Blog Februari

Zoooo…. Valentijnsdag hebben we weer gehad, altijd leuk, voor de meesten althans.😬

Februari en Maart staan bij ons thuis in het teken van skiën. Eigenlijk het hele jaar omdat onze zoon in een skiteam zit. Maar de in de maand februari zijn er heel veel wedstrijden in Oostenrijk dus reizen we aardig wat keren heen en weer. In de winkel is ook te merken dat veel mensen op vakantie zijn en dus is het rustiger.
Wij zijn dan ook net terug uit Oostenrijk: onze zoon Thijn is Nederlands Kampioen geworden in zijn categorie! Hoe trots kun je als moeder zijn!🤗

 

Nu weer lekker aan het werk en dit weekend ga ik weer naar de beurs in Utrecht om allerlei nieuwe collecties in te kopen en nieuwe merken te spotten.

Gelukkig hebben we van een aantal merken al de nieuwe collecties binnen. Dat is altijd weer een feestje.🎉 Het nadeel…. IK WIL ALLES HEBBEN! Als het eenmaal in de etalage staat gaat het goed maar een aantal dingen haalt de vitrine niet eens.

De nieuwe collectie van Bauer Basics is dan ook echt weer fantastisch! Heerlijk weer die zomerse kleurtjes. Het nadeel is weer dat je gelijk in de zomerstemming bent terwijl je nog vol in de winter zit! Qua bikini stress ben ik wel HEEL BLIJ dat het het nog geen zomer is!🤪

In mijn volgende blog hoor je hoe de beurs was en gaan we het weer hebben over leuke nieuwe merken.

Wil je mijn zoon volgen als skiër? Like dan zijn Facebook pagina

Blog Wendy: Februari