De beurs en meer…..

De beurs en ik…. niet altijd een goede match! Je wilt er heen om nieuwe merken te spotten, maar aan de andere kant wil je juist niet omdat je altijd veel te veel geld uit geeft. Maar ook omdat er een aantal mensen lopen die je NIET wilt zien of spreken!
Natuurlijk ben ik gegaan en het is dan weer een sport om de mensen die je niet wilt spreken te omzeilen! BIJNA gelukt! Mijn hele route bepaald waar ik wel en niet kan lopen om ze te omzeilen en het was gelukt. Dacht nog even even naar het toilet voordat ik ga…. BIG MISTAKE😱!! Daar kwam ik er 2 dus tegen die ik NIET tegen wilde komen!😬

Wel weer leuke nieuwe collecties gezien en ingekocht! Altijd jammer dat het dan nog een aantal weken duurt voordat het binnen komt.

  • Blush komt met een hele leuke nieuwe fijne collectie. Echt 14 karaat gouden sieraden en nu met leuke fijne ringetjes vanaf €99,- , die je allemaal bij elkaar kunt dragen.
  • Rebel & Rose komt met leuke nieuwe dames zegelringen en mooie kralen armbanden in nieuwe kleuren voor dames en heren.
  • Elements by DonaOro komt nu eindelijk met geel-gouden bedels voor op de armbanden.
  • Ti Sento Milano is ook met een mooie en frisse collectie gekomen. Veel goud, turquoise en blauwe kleuren zie je terug komen in de collectie!

Afgelopen maandag hadden we een Buddha to Buddha event in Amsterdam met introductie van de nieuwe collectie die echt GEWELDIG is! Ringen vanaf €49,- die je allemaal weer kunt combineren. Die zijn er natuurlijk al!

En we hebben weer 2 super mooie nieuwe merken: PsCallme armbandjes en IbuJewels. Twee leuke merken voor het voorjaar, met veel kleur en nog belangrijker: super goede kwaliteit!

Afgelopen donderdag 23 mei was de Bauer Basics Night. Wat was het een succes en gezellig! Echt te leuk dat Leonie Bauer er zelf was en kon zien hoe enthousiast iedereen was! Er hebben verschillende klanten ontwerpen ingeleverd waar we nu druk mee bezig zijn om te kijken welke we kunnen gaan laten ontwerpen. Daarover later meer!

Tevens zijn we alweer druk bezig met het volgende Bauer Basics event🤗

Big news!! Vanaf komende maand kun je in de winkel een heuse diamant winnen! (Vraag ernaar in de winkel)

Tot snel!

Wendy Kahlé

Bauer Basics Night
Blog Wendy: De beurs en meer…..