2019 is alweer een maandje onderweg en het was eigenlijk een hele gezellige en leuke maand! Meestal zie ik een beetje op tegen de maand januari. November en december zijn altijd zo druk en gezellig, dat de januari daarop vaak een beetje tegenvalt. Maar deze keer niet! Het begon alleen wel met een tegenvaller, omdat onze lieve college Sylvana DENKT dat ze een leukere baan heeft gevonden. Zij heeft ons dan ook per 1 januari verlaten. Even zonder dollen…. ze heeft natuurlijk gewoon gelijk en moet ervaringen opdoen met andere leuke banen, want ze is nog super jong. Veel succes lieve Syl!

Onze andere collega Chloë die dacht in januari ik ga gewoon lekker 3,5 week op vakantie naar de zon (totaal niet jaloers😖) dus daar waren Charissa en ik nog!💪🏻

21 januari hadden we de introductie van de nieuwe collectie van Ti Sento in Amersfoort met een heerlijke brunch. De klanten die mij wat beter kennen, weten dat ik mijn hele leven al op dieet ben en was natuurlijk die maandag net weer begonnen! MISLUKT! Was echt top geregeld door Ti Sento en de nieuwe collectie is te gek! Vanaf begin februari vind je deze terug in de winkel.

De komende weken staat in het teken van nieuwe collecties inkopen voor het voorjaar en daar gaat mijn volgende goede voornemen aan GORT, namelijk minder inkopen.
Ik wil altijd veel op voorraad hebben van elk merk en kan dus niet werken met budgetten. Iemand tips of ik dit nog kan leren?

Nou wij gaan er weer een gezellige februari maand van maken met als eerste Valentijnsdag❤ en veel nieuwe collecties!

Tot snel in de winkel!

Wendy Kahlé

Blog Wendy: Trendwatcher 2019